Η γνώμη των σπουδαστών μας για το πρόγραμμα σπουδών του Λωτού


Konstantinidou-GeorgiaΓεωργία Κωσταντινίδου, Θεσ/κη (τηλεκπαίδευση):

Είμαι πολύ ικανοποιημένη που αποφάσισα να παραβλέψω το ρίσκο της τηλεκπαίδευσης και να ξεκινήσω αυτό τον κύκλο μαθημάτων. Με διευκολύνει πολύ που έχω την ύλη των μαθημάτων πάντα διαθέσιμη σε οποιοδήποτε υπολογιστή. Είμαι ενθουσιασμένη από την ποιότητα των μαθημάτων. Οι φωτογραφίες των ασκήσεων είναι πολύ ευκρινείς, τα βίντεο πολύ βοηθητικά, οι οδηγίες σας είναι πολύ καλά διατυπωμένες με κάθε λεπτομέρεια, μειώνοντας έτσι τα λάθη στην απόδοση τους και τα θεωρητικά είναι ευκολονόητα και καλογραμμένα.

Koutri-StellaΣτέλλα Κουτρή, Άργος (τηλεκπαίδευση):
Τις τελευταίες εβδομάδες, που μελετώ συστηματικά το υλικό σας, νιώθω διαρκώς την αφοσίωση και την αγάπη που έχετε βάλει μέσα σε αυτό. Βλέπω καθημερινά την ευεργετική επίδραση επάνω μου και, κυρίως, μέσα μου. Και νιώθω τυχερή που το πρόγραμμα αυτό βρέθηκε μπροστά μου.

Kamilaki-AlexandraΑλεξάνδρα Καμηλάκη, Κρήτη (τηλεκπαίδευση):
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συχνή επαφή μαζί σας και με το πρόγραμμα, που παρέχει τόσες λεπτομέρειες βασισμένες σε επιστημονικές γνώσεις. Σε κάνει να νιώθεις σίγουρη για αυτό που θα διδάξεις. Με λίγα λόγια είναι ένα πλήρες πρόγραμμα μάθησης γιόγκα πολύτιμο για τους υποψήφιους δασκάλους.

Migadi-MannianaΜαννιάνα Μιγάδη, Κρήτη (τηλεκπαίδευση):
Μελετώντας την ύλη που πήρα από απόσταση ήδη είχα πάρει πολύ καλές γνώσεις. Αλλά, μετά το βιωματικό 8-ήμερο στη Σάμο, κατάλαβα και έμαθα πολλά περισσότερα. Επίσης διαβάζω και τα βιβλία σας που είναι ένα ανεκτίμητο βοήθημα για τους δασκάλους και πιστεύω οτι πρέπει να τα έχουν όλοι οι σπουδαστές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Μουτοπούλου ΘάλειαΘάλεια Μουτοπούλου (τηλεκπαίδευση):
Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Οι τεχνικές - ιδίως οι Καράνες σας - είναι εξαιρετικές. Δεν έχω καμία απορία, που να μην την έλυσα μόνη μου μελετώντας τα έντυπα και εξασκώντας τις ασκήσεις ξανά και ξανά. Έχοντας μόλις κάνει ένα μωρό, θα ήθελα να σας πω οτι χωρίς τη γιόγκα δε θα τα έβγαζα πέρα. Έχει ωφελήσει πολύ και εμένα και τον άντρα μου - τον πρώτο μου μαθητή!

Βάσω Σκερλετίδου (τηλεκπαίδευση):
Παρόλο που είμαι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, τώρα καταλαβαίνω πραγματικά την Ανατομία και την Κινησιολογία, χάρη στον αξιοθαύμαστο τρόπο με τον οποίο μας τη διδάσκει η μέθοδος σας. Έχω παρακολουθήσει ζωντανά μαθήματα Γιόγκα σε πολλές σχολές. Πουθενά δεν είχα καλύτερη διδασκαλία όσο με σας στο Λωτό, παρόλο που σπουδάζω από απόσταση.

Μάρθα Χριστοφόγλου, Αθήνα (παραδοσιακή εκπαίδευση):

Το σύστημα σπουδών σας είναι εξαιρετικό. Βρίσκω διαφωτιστικότατη την ύλη που παίρνουμε από αυτό το site μετά τη ζωντανή παράδοση των μαθημάτων. Τα βίντεο, οι εικόνες, τα κείμενα και η διατύπωση των οδηγιών είναι αξιοθαύμαστα σε σαφήνεια. Η μέθοδος του Λωτού είναι η καλύτερη Γιόγκα που έχω κάνει ποτέ.

Σοφία Μίχα, Αθήνα (παραδοσιακή εκπαίδευση):
Η τάξη είχε εξαιρετικό κλίμα και τα μαθήματα απίστευτο ενδιαφέρον. Έχω μόνο θετικές εντυπώσεις από τα μαθήματα, τους καθηγητές και τους συμφοιτητές μου. Παρά τον τεράστιο όγκο της ύλης, χαίρομαι που τη διδάχτηκα σε εύρος, σε βάθος και με λεπτομέρεια. Τελικά μου άρεσε πάρα πολύ!

Βίκυ Οικονομίδου, Αθήνα (παραδοσιακή εκπαίδευση):
Η εκπαίδευση στο Λωτό με τη Λίντα υπήρξε για μένα καταλυτική! Ο τρόπος που συνδέει τις τεχνικές με την Ανατομία, τη Φυσιολογία, την Κινησιολογία και τη Φιλοσοφία, τις κάνει κατανοητές με έναν απαράμιλλο τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014, 10:22 AM